неделя, 10 октомври 2010 г.

Картичкоизкушена

Студеното време е достатъчно убедителна причина, за да се задържам по- дълго у дома. И макар да имам цяла купчина с книги, които от пролетта чакат да бъдат прочетени, а също така и куп майстории за довършване, аз се зарових в хартиите, печатите и панделките. Резултатът мисля да покажа и в две от предизвикателствата за тази седмица - Филми! на Елшите и Рециклирайте на The Crazy Challenge. Притеснявам се, че снимките не станаха толкова добри колкото ми се искаше (и цветовете са по- бледи)...

Cold weather is sufficiently compelling reason to stay longer at home. And although I have a whole pile of books, waiting to be read, and also a bunch of artists to complete, I buried it in the paper, stamps and ribbon.


Вдъхновено от "Мемоарите на една гейша" (японският йероглиф се превежда "любов") за "Филми!"

Inspired by the movie "Memoirs of a Geisha" (Japanese characters translate to "love") for "Movies!" 



И "зелената" картичка с подръчни материали - парче от картонена форма за яйца, салфетка с ноти, канап, копче от моя стара жилетка и хербаризирани цветя (които с Наско събрахме през летните ни разходки в парка) :))

And a "green" card with materials at hand - a piece of cardboard eggform, napkins, string, old buttons from my vest and herbarized flowers (gathered during summer walks in the park).

4 коментара:

Kaxala каза...

Прекрасни са и двете!

~Gery~ каза...

Много ми харесва символиката, идеята и комбинацията от елементи :)
И двете картички са много интересни и запомнящи се:)

Благодаря ти за участието при Елшите!:)

Ivolina каза...

Много са хубави и двете картички.

Valchen каза...

Разкошни са, особено вдъхновентата от мемоарите на една гейша!!!