понеделник, 17 януари 2011 г.

Чело коте книжки

Не обичам, когато сутрините започват с мъгла. Толкова здраво залепват за клепачите ми, че не успявам да се разсъня до обяд :) Предпочитам начало на деня с чаша чай или кафе и хубава книга като тази http://www.helikon.bg/books/56/68301_pette-chetvartini-na-portokala.html (толкова любима, че мога да я чета и пак, и пак). И понеже напоследък ми остава все по- малко време за четене, а имам няколко много "спешни" книги на бюрото си, реших, че може би ще успея да предизвикам времето на своя страна с помощта на няколко книгоразделителя (или cornerbookmark).
I don't like it, when the mornings begin with a fog. So firmly glued to my eyelids that I hardly wake up to lunch :) I'd prefer to start the day with a cup of tea or coffee and a good book like this one http://www.helikon.bg/books/56/68301_pette-chetvartini-na -portokala.html (so beloved, that I could  read it again and again). And because I recently have so less time for reading, and I have some "must read" books on my desk, I thought I might be inducing a time on my side with a few  cornerbookmarks. 
Ето този - котешкия ще покажа при Елшите.
This one with the cat I'm going to show to The Alders.
Вторият е за приятелка, която споделя страстта ми по книгите.
The second is for a friend, who shares my passion for books.

Това е от мен засега, голямо Благодаря, че намерихте време да се отбиете насам :)) 
Thats all for now, big Thanks for passing by here :))

7 коментара:

Маги каза...

О, много ми харесват книгоразделителите ти. Прекрасна идея за ъглови.

Nelka каза...

Много ми харесват и двата, но в първия съм влюбена.

~Gery~ каза...

Много са готини и двата :) Толкова ми харесват, че не мога да си избера фаворит :) Но идеята с напечатаната хартия е супер добра:)

Green-Eyed Girl каза...

Мдааа, сега като ги гледам, си мисля, че можеше и да е по- добре. Например да състаря хартията на втория книгоразделител, а също и на цветето му... Човек се учи от грешките си.

Veselina каза...

Много красиви и оригинални!

Em каза...

Избрала си много оригинална форма за книгоразделителите, много ми харесва!
И двата са прекрасни!


Мерси, че учястваш в нашето предизвикателство!

Creative каза...

Супер идейни са книгоразделителите ти! :) Страхотни!