сряда, 13 април 2011 г.

Първи опит * First Try

Краят на дъъългото изпитание, наречено "албум", най- сетне дойде. Два месеца ту го захващах, ту изоставях и пак... и пак... Това дали е добре тук... да прибавя ли още нещо... какво да акцентирам... Става дума за албумчето, което спечелих от Елшите в края на декември. Като за първи опит май не е идеално зле (като изключим факта, че стана по- шарено от желаното :). Хвърлете и вие един поглед и разчитам на мненията ви (моля да не пестите критиките). 
The end of the long challenge, called "album", finally came. Two months now it handles now and leave again ... and again ... Whether it is good here ... if I should add anything else ... what to emphasize... This album I won from The Alders at the end of DecemberAs a first try I don't think it is perfectly bad (aside from the fact that it became a little more colorful from what I've expected:). Take a look and count on your opinions (please don't save the criticism).
 
Моливът е малкият аксесоар, който направих впоследствие - за записване на малки бележчици със спомени в албума :)
The pencil is a small accessory that I made lately - to save little chits with memories in the album :)
Снимките за всяка страничка чакат да бъдат взети от фотото.
The pictures for each of the pages wait to be taken from the photo.
Благодаря, че се отбихте :)
Thanks for stopping by :)

5 коментара:

Boryana каза...

Според мен е станало супер. Всички хартии са много хубави и си подхождат. Май единствено си се затруднила с дупките по тях. Мисля,че за първи опит е доста сполучливо!
:]

~Gery~ каза...

Според мен е екстра:) Аз самата нямам търпението за такива големи проекти и затова ти се възхищавам, че си направила такова трудоемко албумче.
Само тази шарена хартия на цветенцата на 3-тата снимка хич не ми се връзва с момчешкия вид на албумчето.. Я си признай, че си я сложила щото много ти е харесвала и просто си искала да я използваш някъде:Р

Green-Eyed Girl каза...

Благодаря ви за мненията :)
Бора, наистина дупчиците бяха доста трудни за изрязване (нямам подходящите пънчове, затова :)) Гери, третата страница и на мен ми изглежда малко като бяла врана сред останалите. Искаше ми се да постигна "тапетен" ефект с нея, обаче... Не мога да преценя дали е момичешка (сигурно заради цветята), но е доста по- жизнерадостна. Ще опитам да я приглуша леко с дистрес мастила.

unicorn каза...

Албумчето е станало страхотно:))Всички странички са чудни,само където и на мен нещо третата страничка не ми се връзва с останалите,но ти си знаеш:)))Като цяло е супер:)))

Addii каза...

Чудесен албум!