петък, 16 септември 2011 г.

Предизвиквам ви да...



Тази седмица при Картичкофуриите ще ви предизвиквам аз. Темата е "Визитки". Нещо, което всеки творящ е добре да има в джоба си. С име, e-mail и блог (поне)... Защото никога не се знае, с кого можете да се запознаете. Колкото по- артистична е визитката, толкова по- добре (визитката – това сте вие). Надявам се, че ще се развихрите с пълна сила. Ограничения за формата, размера и използваните материали няма.
Любопитна съм да видя визитките ви, а това ще е наградата за един от вас...
При повече участия, ще има още една, поощрителна награда. А аз очаквам с нетърпение визитките ви :) Успех!

6 коментара:

Em каза...

Чудесно предизвикателство си измислила! А твоята визитка е станала страхотно, точно като теб, весела и жизнена, пълна с цветове и изненади!

Lionelsa каза...

И аз като Ем ще те похваля за предизвикателството. Знаеш ли колко много пъти съм се чудила каква визитка да си направя, защото често ме питат къде могат да разгледат мой творения и аз все се чудя как да им ги запиша?! :-)
А твоята е станала много нежна.

Поли каза...

Чудесно предизвикателство, и съвсем не толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Поздравявам те!

Green-Eyed Girl каза...

Надявам се, че не съм ви затруднила с предизвикателството. Тръгнах от практичното. Знам, че някои от вас имат авторски печати, но визитки не съм виждала :( А все някой някога ще поиска контакт за връзка, нали така?

Plamnito каза...

От известно време се чудя, как да се осмеля да се включа при Картичкофуриите и ето че се появи твоето предизвикателство, и си казах: "Идеален повод да покажа моите скромни умения!" Благодаря за предизвикателството и възможността!

Donika каза...

И аз искам ... визитка.Страхотно, ще се постарая да се включа, защото отдавна се каня да си направя нещо и сега е удобния момент да разиграя варианти. Много готина идея.А твоята Вели е супер. Много арт и много нежно.