понеделник, 20 февруари 2012 г.

В очакване на пролетта


Изработването на кошнички и кутийки със сигурност не е най- голямата ми крафтърска страст. Може би затова така се забавих с кошничката за Тони... Идеята ми беше да е малко гръндж, малко нетипична... дано съм успяла да постигна целта си :)) 
За какво е кошничката ли? Със сигурност не за плодове и цветя. Това е кошница за гнездене. Все пак пролет се задава :)) А как нямам търпение вече...

7 коментара:

Hristovica каза...

Вели,кошничката е чудесна и е в страхотен унисон със слънчевото и почти пролетно време днес.Много ми допадна идеята ти за канапчетата по ъглите,а розата е с много необичаен вид и придава едно сладко и кокетно излъчване на...мястото за гнездене :о))) Браво

Svetla * каза...

Невероятно красива кошничка ! Много е оригинална ! :)

Petia каза...

Ох, много е сладурска. А розата е направо разкошна. Как я направи? Благодаря за милите ти думи, Вели. Много ме трогна и зарадва!Зареди ме с много творческа енергия:)

Valchen каза...

Много е красива, хартиите, които си използвала са сред любимите ми! Наистина е чудесна!

Miss Emerald каза...

Оооох, Вели! Как само ми стана едно по-пролетно, по-ведро с тази прекрасна кошничка, която има толкова хубаво предназначение! Много ми хареса и идеята ти, и визията й, и това великолепно цвете!
Благодаря ти, че покани и пролетта на празненството и че се включи в Предизвикателство №2!

Green-Eyed Girl каза...

Момичета, честно казано не бях сигурна дали е станала сполучлива кошничката... Имам си едно наум, когато става дума за сгъване и мерене. Думите ви обаче ме успокоиха :) Мерси!
Петя, стилизираната роза съм правила на този принцип (http://www.youtube.com/watch?v=9bgaMElBd5I), но с петолистни цветчета. Някой път ще покажа, ако има желаещи :)

Cvety каза...

Супер е кошничката, шнурчетата са страхотна идея, постигнала си целта си да е нетипична :) Много ми харесва и на мен.
Поздравления и успех!