вторник, 22 май 2012 г.

Back For Good


В тон с променливото уж лятно време аз отново ви помахвам за "здравейте". И понеже времето, обстоятелствата и най- вече огромното (само)настояване ми позволяват, показвам ви някои от нещата, които направих в последно време.  
На първо място... картичка в стил "от любов към велосипеда". Онези от вас, които не обичат да стоят на едно място, ще ме разберат. Колелото е страст за цял живот. Е, как да не му посветиш поне едно любовно признание ;)


Брошка и фиба от филц - подарък за една малка госпожица, която наскоро имаше рожден ден. Абсолютен flowerpower! 


С най- добри (по)желания или как се вкарват в действие новите разкошни хартии на Prima. Картичка за всякакъв случай и всякакви хора :)

10 коментара:

Maria Tchotcheva каза...

Много са хубави :) Спокойна вечер!

Handmade_by_MaDe каза...

Красиво и различно...толкова много харесвам нещата,които правиш!Поздрави :)

Miss Emerald каза...

Липсвахте ми - ти и твоите невероятно изглеждащи картички, изпълнени с много чувства и мисли! Да, да, мисли, защото определено всяка една от тях ме е карала да се замислям за различни неща, неща, които съм пренебрегвала по една или друга причина! Дано занапред се появявате по-честичко!

Маги каза...

Наминавах от тук понякога да погледна да не би да съм пропуснала някоя публикация. Наистина липсваше, Вели.Подобаващо завръщане.Много го ми харесват и картичките и цветята.:)

kenli каза...

Е, хайде де! Чаках! И имаше защо! Различни, но пък много очарователни по твоята същност картички си направила! И да знаеш, писах ти и чакам отговор.....Поздрави!

Green-Eyed Girl каза...

Еххх, благодаря ви за топлото посрещане, момичета :) Много приятно ми стана от думите ви. Обещавам, че вече няма да изчезвам за дълго!

Поли каза...

Еха, това се казва продуктивност! Велосипедната страшно ми хареса, макар да не съм такава фенка на карането :-)

♥Maria♥ каза...

И аз като Маги наминавах често и с надежда да видя нещо, което си измайсторила :) Много, ама много ми харесва картичката с птичката и хубавото гнездо, което е свила - идейно и красиво!

Mila каза...

Вели, много се радвам че отново ни усмихваш с прекрасните си творения :)Определено ни липсваше:) И картичките и цветята - много позитивни и красиви :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Вели,...пропуснала съм завръщането ти...И на мен ми липсваше ..тук..., но..наминавах и..там..Та..се радвам,че отново споделяш топлите си и чувствени картички с нас...Голям фен съм ти..и ми действаш много, много вдъхновяващо..