събота, 9 юни 2012 г.

Лятно


Съжалявам. Пускам тази публикация за втори път, защото съм голям шемет. Така и не разбрах, че вместо "запази чернова" съм натиснала "публикувай". Едва след като прочетох коментарите в пощенската кутия, усетих, че нещо не е както трябва. Ужас! Сигурно е от жегите през последните дни. 
Момичета, трябва да направя пояснения. Светле, Вале, тази разкошна кутийка и тефтерчето не са направени от мен. Подарък са от един Слънчев лъч - Делянка :))) Истински ме изненада с красотите си (а ако знаете само какви малки съкровища пазеше тази разкошна кутийка...). И понеже са толкова прекрасни, нямаше как да ги запазя само за себе си и да не ги споделя с вас - воала! Делянка, използвам случая, за да ти благодаря още веднъж за прекрасната изненада :)


И последно пояснение - картичката най- отгоре е моя. Честно казано, процесът по залепяне на акварелния картон здравата ме измъчи. Ще съм много благодарна, ако някой от вас сподели с какво го лепи, за да не се надига оттук- оттам по краищата :)
Слънчев ден от мен!

5 коментара:

Valchen каза...

Уау, кутийката с миниалбумчето е страхотна! Толкова е нежна и красива!

Svetla * каза...

Много е красива кутийката , която си направила , както и албумчето ! А картичката е стилна и оригинална ! Прекрасни неща си сътворила :)

Mila каза...

Вели, картичката ти е една наистина лятна закачки - много слънчева и изпълнена със сладки птичи песни :)
Подаръчето е истинско бижу в буквалния и в преносния смисъл - съкровище със съкровища ;)
За лепенето - аз лично ползвам универсално -Момент на Henkel /много си го "обичам", но мирише и е жълто е има и предимства - може да се донамести нещо когато вече е залепено, после няма разлепяне /

Green-Eyed Girl каза...

Мила, да знаеш, че стана! Пробвах да залепя, но с текстилното лепило на UHU, че нямах Момент под ръка. Прилепна добре, че и ароматна се получа картичката :)
Много мерси!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Вели,..получила си невероятна съкровищница от Делянка..
Картичката ти е уникална..Гледах и се чудех как си постигнала този невероятен фон. С акварелен картон..
Уникална е просто картичката ти..