петък, 25 ноември 2011 г.

Сладко * Sweet


Съвсем в последния момент бързам да се включа в предизвикателството на Дони - "Зимнина" с ето това апетитно домашно сладко от праскови и круши. Опаковах го с филц, за да му е топличко през зимата, завързах му сърчица (ушити с много любов от моя милост) и в бонбонени цветове, за да подсказва, че ще подслажда живота на притежателя си. Кой е той ли? На етикетчето пише: the sweetest person I know (в превод - "най- сладкият човек, който познавам") :))

This tasty homemade peaches and pear jam is packed with felt to feel warmy in winter, tied with hearts (sewn with love by myself) and in candy colors to suggest that sweetens life to its owner. Who is he there? On the tag I wrote: the sweetest person I know J

10 коментара:

Te4eto каза...

Вели, страхотно е! Аз най вероятно няма да успея да се включа, но моята идея също включваше бурканче със сладко - и докато се начудя дали от череши, ягоди или смокини и двете седмици минали.
Поне идеята има прекрасен представител!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Вели, твоето сладко е по-сладко и от моето..- с толкова топло наметалце от филц и с всичката тази любов, която блика от сърчицата.."за най-сладкия човек, когото познавам", много ме спечели....Веднага се сещам няколко такива у дома..
Страхотно включване, макар и в последния момент! Поздравления!

Valchen каза...

Oчарована съм - толкова прекрасен сладък подарък за някого, на когото да подслади зимните дни. Филцовите сърчица са чудесни и така хубаво са допълнени от това канапче и тагче!

bejko каза...

Страхотна премяна за този подарък!А как само го описа...ммм.Най-истинските чувства!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Вели, така красиво изглежда, че аз ако съм на мястото на притежателя май няма да го отворя никога! С тази топла наметка и премяна, бурканчето от сладко би си седялооооо.....винаги!
Поздравления!

Miss Emerald каза...

Вели, тоооолкова прекрасно поднесено сладко, излъчващо не само неустоима сладост, но и тооооооолкова много любов, изразена в толкова прекрасни цветове и визия!

Donika каза...

Ммммммммм че сладко!:-)Вели много мило и красиво, благодаря ти от сърце за топлината,която създаде и направо ми идва да отида и да си товоря едно бурканче :-)

Mila каза...

Много сладко сладко,Вели ;)Наистина страхотна изненада за любим човек :)

Green-Eyed Girl каза...

Еехх, че сте милички! Подсладихте ми душата с коментарите си :)

Маги каза...

Сърчицата са толкова сладки! Чудесна идея!