неделя, 27 ноември 2011 г.

Над смълчаните полета


Виновна съм. В последно време не съм особено активна в майсторенето на картички. Не успявам и да разгледам творбите на всички ви, колкото и да ми се иска... Така е, защото всяка свободна минутка отделям за изработването на коледни играчки и венци, с които ще участвам в тазгодишния коледен базар на Движение на българските майки. А времето напредва. Коледата приближава не с тихи стъпки, а с еленови подскоци. Също като този върху картичката ми за новото предизвикателство на Елшите при Картичкофурии - "Златна Коледа". Очаквам да се присъедините към нас с много златни коледни идеи :)
До скоро!

4 коментара:

bejko каза...

Важно е ,че все пак си намерила време и за това предизвикателство!Картичката семпла и създаваща усещане за коледен поглед от прозореца на един уютен дом!Поздрави и пожелавам много събрани средства за децата в нужда!

Поли каза...

Ех, че е елегантна....много особено чувство оставя в човек с тези елхички и еленчето. Страхотна е!

Miss Emerald каза...

Вели, причината, поради която те няма толкова често в блог-пространството е достатъчно основателна, за да не ти се сърди никой! И аз опитвам да направя нещо, някои от нещата са пълен провал и май ще наблегна поне картички да предоставя. Ще видим! Утре ще направя опит за още един вид сувенир и ако не стане, пришпорвам останалите!
А твоето вдъхновение за предизвикателството много ми хареса, защото по един семпъл начин представя една великолепна златна коледна атмосфера! Пожелавам ти много творческо вдъхновение!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Нежност, стли, изящество и елегантност ...не знам какво друго да кажа, Вели! Поздравления!