четвъртък, 1 декември 2011 г.

Коледно с превалявания от подаръци :)


Попитайте едно малко дете какво е Коледа и то веднага ще ви отговори: "Подаръци" :) Така де... нека си кажем истината в очите - Коледата без подаръци е като танц без музика. В случая размерът няма значение. Водеща е емоцията :) Важен е жестът, вниманието и любовта, с която е поднесен. По- близки или по- далечни за сърцето изненадите по Коледа винаги носят положителен заряд. Ето защо тази седмица при Двете елши ви предизвиквам да вложите цялата си положителна енергия и да направите картичка с малко подаръче в нея. Чаени свещи, шоколад, пакетче чай/ горещ шоколад/ кафе, молив... предизвикайте въображението си! Аз лично събудих романтика в мен и измайсторих картичка с чаени свещи, които да осветяват и стоплят дните (и вечерите) на получателя си. С помощта на ето този урок:


И може би тук е мястото да повдигна малко завесата на домашната работилничка, в която в момента усърдно се майсторят коледни венци и играчки за елха за традиционния Коледен базар на Движение на българските майки (от 17-23.12. в Сити Център София).



Това са малка част от нещата. Скоро ще покажа още. Обещавам :)

14 коментара:

Lionelsa каза...

Всичко, което си показала в тази публикация е много красиво.Продължавай да твориш!

Маги каза...

Ау, Вели, всичко, което си показала е страхотно! Направо се влюбих в 1-ят венец.Разкошен е!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

И аз се влюбих в първия венец, най-много в портокаловите резенчета ! И сладките, и звездите от портокалови кори! Как само ти хрумна! Чудесен е, но и другите също - страхотни неща си направила! А тези висулк иза играчки са толкова красиво изработени - дори не разбрах първоначално , че е глина! Браво, Вели! СтрахтонИ сте..защото знам, че и Наско не стои безучастен отстрани!

~Gery~ каза...

Я, подушвам, че сме от една порода! :)
Ся ако кажеш и че ще ги носиш в кино Арената като ги събират - може и по кафенце да пийнем, Вели!
Страхотни са всички!:)

Valchen каза...

Винтидж картичката ти е много красива, а сребърният венец е страхотен - останаха ми очите в него -толкова модерен, а в същото време носи много коледен уют!

Miss Emerald каза...

Вели, абсолютни разкошотийки си показала! Романтиката със свещите мноооого ми хареса! А след това успя да ме грабнеш с красотите от домашната ви работилничка! От моята ще повдигна малко завеската може би днес, ако смогна.
Иии... ако ще се събирате за кафенце, включете и мен. И аз мисля да занеса моите неща направо в Арената.

Unknown каза...

Вели,страхотна идея с тази картичкоподаръче :)Благодаря ти ,за урочето!Коледните ти венци са уникални,продължавай да твориш,ще чакам с нетърпение следващата ти публикация/както винаги/.Поздрав :)

Green-Eyed Girl каза...

Благодаря ви, милички!
Гери, тя нашата порода е опасна, ама друг път ще се разправяме, хихиии... Не знам дали ще донеса майсториите на място или ще ги пратя по пощата (както направих миналата година), но кафето с теб е сигурно. А също и с Тони :) Има още малко време, ще се чуем за уговорка.
Прегръдки на всички!

Neli каза...

Страхотни неща си направила! Заповядай при мен за наградка!

vilini каза...

Много красота.Вече усещам аромата на чаените свещи и въобще не ми се мисли за работа.

kami_bonbona каза...

Картичката е прелестна, а венците невероятно красиви.Благодаря за клипчето и успех на базара.

Valchen каза...

Привет, и при мен има наградка за твоя блог;)

Ivaalex каза...

Вели, аз толкова рядко минавам тук, че винаги се изненадвам много приятно и съм много доволна, че имаш още едно цветно и творческо местенце. Поздрави.

Creations каза...

Играчките за украса ме плениха. Много за сладурски!