сряда, 13 юни 2012 г.

Игра на фонове


Признавам, фоновете са една от най- големите ми слабости в картичкоправенето. Мога да експериментирам с тях часове наред. И никога не ми омръзва - нови техники, нови комбинации, нови структури... 

Последните ми три картички. Не са правени по предизвикателство (в последно време нещо не успявам да вляза в зададените теми), а по сърце :) Три картички - по една за всяко състояние от деня. 

9 коментара:

Maria Tchotcheva каза...

И трите са страхотни :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

И трите ...перфектни ...Последната ми харесва толкова много, че може и да засънувам нещо асоциирано с нея....Вели, просто са върховни и трите.....С фоновете си на "ти", личи си - не спирай да експериментираш!И дано винаги, когат ореш ада надникна набързо - има с какво да оплакна очите си!

krechi каза...

Много оригинални и трите! Последната най- вече :), може би заради различната обработка, където е оранжево- кафявата част. Прекрасно си се справила!

Miss Emerald каза...

Вели, направи целия ми ден по-красив, по-чувствен, по-мечтателен, по-хубав! Така да ме зареди твоята игра на фонове, че като нищо днес ще приключа поне с едната спешна задачка, която стана такава по ред причини, но това е друга тема! За предизвикателства да не говорим, че... още ми е гадно, че не можах и при теб да се включа, и при Рали, и при още един куп интересни, но... Успешен и усмихнат ден на теб!

Valchen каза...

Вели, много са красиви всичките. От първата ми стана толкова хубаво - едно морско музикално, а другите са толкова красиви! Наистина много ми харесват и трите! И аз обожавам да правя фонове!

Addii каза...

Нестандартни,интересни,впечатляващи!Първата ме плени много!

Маги каза...

Вели, страхотни са! Коя от коя по-различни, открояващи и запомнящи се!

Green-Eyed Girl каза...

Много ви благодаря за милите думи :) Радвам се, че експериментите ми са си намерили симпатизанти във ваше лице! И продължавам да опитвам! Радостта от малките удоволствия на първо място :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Наистина си майсторица с фоновете..Гледам ги и не мога да реша кой ми харесва повече от другия...Всички са чудесни!
А за предизвикателствата.. важното е да ти идват отвътре...