събота, 25 февруари 2012 г.

За Тони


Публикация две в едно. Специално за Тони и нейната рожденденска игра. Монохромен таг с ярък акцент. Яркочервен плик с любовно писмо :) Страст, романтика и спомени.

За книгоразделителят имах известни колебания. Обичам да чета, но ако трябва да съм откровена,  не винаги обръщам внимание какво ще мушна между страниците, преди да затворя книгата. За един от любимите ми автори обаче само най- вдъхновяващото - оригами разделител с жерав.

Прословутата ми слабост към оригами изкуството... Ако сте от моята кръвна група, със сигурност ще искате да опитате и вие. Тук е описанието.

Най- хубавата част на книгоразделителят е вътрешното джобче, в което може да се мушне хартиена лента и да се записват любимите крилати фрази от четивото :)

15 коментара:

Маги каза...

Вели,тагчето е толкова романтично и нежно! А жеравът-книгоразделител е страхотен!

arcadia каза...

Вели, много ми харесва тага ти! Толкова нежност, романтика страст и какво ли още не само при първия поглед! А идеята с оригами елемент е супер добра - ще се пробва някой път!

Green-Eyed Girl каза...

Радвам се, че съм спечелила симпатиите ви :) Гери, целият книгоразделител е оригами (от лист 8х8), не е отделен елемент жерав. Сигурна съм, че правенето му ще ти достави голямо удоволствие :)

Силва каза...

Много неже таг, много ми хареса, а книгоразделителят ме грабна от пръв поглед.Много обичам оригамито:)

dani's cards каза...

Еее,страхотни са!Браво!А книгоразделителя е голяма хрумка;-)

Te4eto каза...

И тага е хубав, обаче книгоразделителя ми "легна на сърце"! Някой ден ще го пробвам и аз!

Donika каза...

Изключително оригинално и в тон с четивото! Поздравления и за избора:-)

Miss Emerald каза...

Вели, този таг е с невероятно романтично-любовен заряд! Толкова осезаемо да се усеща, дори само на екрана!
А този книгоразделител е просто невероятно оригинален и с много хубаво приложение, освен да отбелязва до къде сме стигнали. Винаги, четейки книга ми се е искало да си запиша нещо, което ме е впечатлило, но никога нямам под ръка каквото и да било. Не знам дали ще си направя точно оригами, защото просто не съм сигурна, че ще се справя, но определено ще взаимствам част от идеята за подобен книгоразделител!
Благодаря ти, че се включи с толкова идейни проекти в Предизвикателства №3 и №4!

Handmade_by_MaDe каза...

Тага е изключителен...това малко писъмце...иска ми е да го прочета :),а разделителят е страшно оригинален!Поздрави и хубава вечер!

vilini каза...

Страхотен книгоразделител,а това, че има място за мънички записи е супер. Разбира се и тагчето е чудесно.

Cvety каза...

И тагчето, и разделителя са красиви, премерени, идейни и различни.. и в твой стил :)
Поздравления и успех от мен!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Страхотни са и двете ти творения, книгоразделителят е много ефектен, а както казваш и функционален! Трябва и аз да го пробвам някой ден.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Творенията ти са фантастични и..честно..липсваш в пространството напоследък..Наминах да видя дали само така ми се струва..

Green-Eyed Girl каза...

Краси, мила, благодаря ти много за милите думи... Дори не съм усетила, че толкова дълго съм отсъствала, за да липсвам... Доста работа ми се насъбра напоследък, затова почти нямам време за майсторя. Скоро обаче очаквай включване ;)

kenli каза...

Изчезна от нета, но аз не съм те забравила! Моля те, изпрати ми адреса си на dida_1967@abv.bg. Имам нещичко за теб! Поздрави!